Arbeidsrecht advocaat Eindhoven


Arbeidsrecht advocaat Eindhoven

Zoek je een arbeidsrecht advocaat in Eindhoven? Wil je één of meerdere werknemers ontslaan, of wordt je ontslagen? Een arbeidsrecht advocaat uit Eindhoven heb je niet altijd nodig, want als arbeidsrecht jurist uit Eindhoven kunnen wij je ook daarbij helpen en dat voor een fractie van het tarief van een advocaat. Als arbeidsrecht en ontslagrecht jurist kunnen wij je informatie geven over de regels waarmee je hebt te maken bij ontslag geven of ontslag krijgen.  De juristen van Looijmans Juristen bieden het beste advies voor ieder moment en dat voor een laag tarief!  

5 ontslag opties bij arbeidsrecht

Als arbeidsrecht jurist uit Eindhoven, kunnen wij de navolgende mogelijkheden met je bespreken wanneer het gaat om ontslag geven of krijgen:

  1. Beëindiging met wederzijds goedvinden
  2. Ontslag tijdens proeftijd
  3. Ontslag op staande voet
  4. Ontslag met toestemming van het UWV werkbedrijf
  5. Indienen verzoek tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst

Vragen over arbeidsrecht?

Mocht je omtrent ontslag, ontslagrecht, de ontslagprocedure bij de kantonrechter of bij het UWV werkbedrijf, of andere zaken op arbeidsrechtelijk gebied, verdere vragen hebben, dan kan je altijd kosteloos contact opnemen met ons voor een eerste vrijblijvende en gratis advies gesprek.

Onze kennis en ervaring

Het doel van Looijmans Juristen is om het midden- en kleinbedrijf bij te staan als “partner in business”. Dat houdt in dat we jou graag de “last” uit handen nemen van het lezen of opstellen van de kleine lettertjes, het incasseren van de niet betaalde vorderingen of het oplossen van eventuele geschillen. Ook handelen we proactief bij veranderende wet- en regelgeving die van invloed is op jouw onderneming. 

 

Waarin zijn wij uniek? 

In onze betrokkenheid bij jouw onderneming, ons gewone Nederlandse taalgebruik en onze heldere tariefstellingen. Daarnaast vinden wij het achterhaald om je pas bij te staan op het moment dat zich problemen voordoen. Liever begeleiden en adviseren wij jou vooraf, zodat we eventuele problemen voor jouw onderneming kunnen voorkomen. Ook vinden we het belangrijk dat juridische teksten begrijpelijk zijn voor de persoon voor wie de tekst is bestemd. Prestige en status van “de jurist” of “de advocaat” als schrijver van de tekst vinden wij namelijk niet meer van deze tijd. Als jij ervoor kiest om jouw voorwaarden, overeenkomst, reglement of andere documentatie door ons te laten opstellen, dan garanderen wij een helder taalgebruik, zonder de rechtsgeldigheid aan te tasten.

 

Hoewel onze focus voornamelijk gericht is op het midden- en kleinbedrijf, staan we ook graag voor particulieren klaar. Mocht je omtrent bovenstaande zaken of andere zaken, verdere vragen hebben, dan kan je altijd kosteloos contact opnemen met ons voor een eerste vrijblijvende en gratis advies gesprek.