Juridisch advies Eindhoven


Juridisch advies Eindhoven

Zoek je juridisch advies in Eindhoven? Zoek dan niet verder, want jij hebt jouw jurist uit Eindhoven gevonden! Het doel van Looijmans Juristen is om juridisch advies te geven en particulieren en het midden- en kleinbedrijf te begeleiden, adviseren en bijstaan in de breedste zin van het woord. Voor particulieren betekent dit dat we je kunnen bijstaan en adviseren over arbeidsgerelateerde kwesties en/of over al hetgeen vastgelegd is of moet worden in contracten.

 

Voorts fungeert Looijmans Juristen voor het midden- en kleinbedrijf als “partner in business”. Dat houdt in dat we je graag adviseren over jouw bedrijfsplannen en –doelstellingen en meedenken over de realisatie hiervan in een juridisch complexe bedrijfswereld. Wij nemen graag al jouw juridische papierwerk uit handen, zodat jij je kunt bezighouden met dat wat jij écht leuk vindt. Jij kan je bezighouden met je core business, terwijl wij op de achtergrond alles juridisch correct vastleggen en “dichttimmeren”.

 

Gezien de aanwezigheid van zowel een economische als juridische achtergrond binnen Looijmans Juristen, is de functie van partner in business een rol die goed bij ons past. Wij bieden derhalve een realistische kijk op de economische kant van uw onderneming vanuit een juridisch perspectief.  De juristen van Looijmans Juristen bieden het beste juridisch advies in Eindhoven voor ieder moment en dat voor een laag tarief!  

De specialismen van Looijmans Juristen

Onze juristen uit Eindhoven zijn in de navolgende gebieden specialist:

  1. Ondernemingsrecht
  2. Arbeidsrecht
  3. Contractenrecht
  4. Incassozaken

Onze kennis en ervaring

Het doel van Looijmans Juristen is om het midden- en kleinbedrijf bij te staan als “partner in business”. Dat houdt in dat we jou graag de “last” uit handen nemen van het lezen of opstellen van de kleine lettertjes, het incasseren van de niet betaalde vorderingen of het oplossen van eventuele geschillen. Ook handelen we proactief bij veranderende wet- en regelgeving die van invloed is op jouw onderneming. 

 

Waarin zijn wij uniek? 

In onze betrokkenheid bij jouw onderneming, ons gewone Nederlandse taalgebruik en onze heldere tariefstellingen. Daarnaast vinden wij het achterhaald om je pas bij te staan op het moment dat zich problemen voordoen. Liever begeleiden en adviseren wij jou vooraf, zodat we eventuele problemen voor jouw onderneming kunnen voorkomen. Ook vinden we het belangrijk dat juridische teksten begrijpelijk zijn voor de persoon voor wie de tekst is bestemd. Prestige en status van “de jurist” of “de advocaat” als schrijver van de tekst vinden wij namelijk niet meer van deze tijd. Als jij ervoor kiest om jouw voorwaarden, overeenkomst, reglement of andere documentatie door ons te laten opstellen, dan garanderen wij een helder taalgebruik, zonder de rechtsgeldigheid aan te tasten.

 

Hoewel onze focus voornamelijk gericht is op het midden- en kleinbedrijf, staan we ook graag voor particulieren klaar. Mocht je omtrent bovenstaande zaken of andere zaken, verdere vragen hebben, dan kan je altijd kosteloos contact opnemen met ons voor een eerste vrijblijvende en gratis advies gesprek.