Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)Ben je voorbereid op de Algemene Verordening Gegevensbescherming?

#OnbezorgdOnline 

 

De mogelijkheden voor het verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens zijn oneindig door de toenemende digitalisering en andere technologische innovaties. Organisaties maken dan ook massaal gebruik van deze mogelijkheden; vrijwel alle gegevens zijn tegenwoordig digitaal opgeslagen en worden regelmatig tussen bedrijven verhandeld. De verwerking van gegevens is daardoor makkelijker en goedkoper dan ooit. Dit zorgt voor kansen en mogelijkheden (“big data is big business”), maar het brengt ook verplichtingen met zich mee voor ieder bedrijf in Nederland. Vanaf 25 mei 2018 worden deze verplichtingen aangescherpt door de inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Welke impact heeft dit op jou of jouw bedrijf?

 

Samen met Online RootsDutch Coding Company en Xpoos hebben wij drie pakketten samengesteld om jou te helpen bij het AVG-proof maken van jouw bedrijf. 

 


Ben je zelf al aan de slag gegaan met de AVG? 

Tof! Wil je het door ons laten toetsen? Neem dan contact met ons op.

 

#OnbezorgdOnline

Online Roots & Looijmans Juristen bundelen hun krachten en werken samen onder de noemer #OnbezorgdOnline om ondernemers en consumenten proactief te informeren en adviseren over alle rechten online. Voor het AVG-project werken wij ook samen met Dutch Coding Company en Xpoos.

 

*De prijzen kunnen afwijken als het een grote organisatie betreft. Dit zal altijd voor aanvang van de werkzaamheden kenbaar worden gemaakt.

** Als we de implementatie mogen doen (#CompleetOnline) dan krijg je eenmalig € 750 excl. BTW korting op de factuur.