Ondernemingsrecht Eindhoven


Ondernemingsrecht Eindhoven

Zoek je een advocaat of jurist in Eindhoven met kennis over ondernemingsrecht? Het doel van Looijmans Juristen is om het midden- en kleinbedrijf te begeleiden, adviseren en bijstaan in de breedste zin van het woord. Dat is ideaal, voor bedrijven en ondernemers. Of het nu gaat om bestuurdersaansprakelijkheid, rechtsvormen, rechtspersoon oprichten, rechtspersonen, contractrecht, arbeidsrecht of bestuurders aansprakelijk stellen of bedrijf failliet verklaren. De juristen van Looijmans Juristen bieden het beste advies voor ieder moment en dat voor een laag tarief!  

 

De specialismen van Looijmans Juristen

Als ondernemingsrecht specialist uit Eindhoven, zijn wij in de navolgende gebieden specialist:

  1. Ondernemingsrecht
  2. Arbeidsrecht
  3. Contractenrecht
  4. Incassozaken

Onze kennis en ervaring

Het doel van Looijmans Juristen is om het midden- en kleinbedrijf bij te staan als “partner in business”. Dat houdt in dat we jou graag de “last” uit handen nemen van het lezen of opstellen van de kleine lettertjes, het incasseren van de niet betaalde vorderingen of het oplossen van eventuele geschillen. Ook handelen we proactief bij veranderende wet- en regelgeving die van invloed is op jouw onderneming. 

 

Waarin zijn wij uniek? 

In onze betrokkenheid bij jouw onderneming, ons gewone Nederlandse taalgebruik en onze heldere tariefstellingen. Daarnaast vinden wij het achterhaald om je pas bij te staan op het moment dat zich problemen voordoen. Liever begeleiden en adviseren wij jou vooraf, zodat we eventuele problemen voor jouw onderneming kunnen voorkomen. Ook vinden we het belangrijk dat juridische teksten begrijpelijk zijn voor de persoon voor wie de tekst is bestemd. Prestige en status van “de jurist” of “de advocaat” als schrijver van de tekst vinden wij namelijk niet meer van deze tijd. Als jij ervoor kiest om jouw voorwaarden, overeenkomst, reglement of andere documentatie door ons te laten opstellen, dan garanderen wij een helder taalgebruik, zonder de rechtsgeldigheid aan te tasten.

 

Hoewel onze focus voornamelijk gericht is op het midden- en kleinbedrijf, staan we ook graag voor particulieren klaar. Mocht je omtrent bovenstaande zaken of andere zaken, verdere vragen hebben, dan kan je altijd kosteloos contact opnemen met ons voor een eerste vrijblijvende en gratis advies gesprek.